Anna Lönnqvist - Julia og Jack - 2020

Julia og JackUdgivet: 2020-11-20

 

 

 

 

Anna Lönqvist - Julia og Jack - 2020

Julie er rejst på weekentur USA fmed sin kæreste Rickard, som hun kun sjældents kan se hjemme i Stockholm, da han er en gift mand. I USA møder de Julias ekskæreste, Jack, og ingenting går som planlagt.

I farten kommer Julia til at lade, som om at hun og Rickard lever et helt andet liv, end de faktisk gør. Nemlig det liv, som hun drømmer om. Julia bliver kommer i tvivl om, hvorvidt Rickard kan opfylde hendes drømme. Måske er der stadig følelser mellem hende og Jack? Og hvem var det egentlig, der svigtede hvem dengang?

Samtidig får Julias søster et brev, hvis indhold hun ikke har tænkt sig at afsløre for nogen – slet ikke Julia. Men da Julia gør en besynderlig opdagelse, bliver det sværere og sværere for hendes søster at holde på den familiehemmelighed, der risikerer at ødelægge alt.

Julia & Jack er en kærlighedshistorie om, når livet vendes på hovedet og kolliderer med drømmene. Om hvordan velbevarede hemmeligheder og løgne kan skabe misforståelser og dybe sår, som kan synes umulige at overvinde.

Anbefaling

Virkelig skøn bog.

Oplæseren er alt for sløv at høre på, men det kan let fixes i det nye oplæsningsmodul på Mofibo, hvor hastigheden kan finjusteres


 Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!