Stephanie Perkins - Lola og naboens søn - 2015

Stephanie Perkins - Lola og naboens søn - 2015Udgivet:  08-06-2015

  

Beskrivelse - Stephanie Perkins - Lola og naboens søn

Lola Nolan er en aspirerende modedesigner, der bor i San Fransisco med sine to fædre og har en lækker kæreste, der er rockmusiker. Hendes liv er næsten helt perfekt. Lige indtil tvillingerne Callilope og Cricket Bell vender tilbage til nabolaget. Fortidens smerte og kvaler vælder frem, når Lola må stå ansigt til ansigt med Cricket - fyren, der knuste hendes hjerte to år tidligere.

"Lola og naboens søn" er en selvstændig fortsættelse af "Anna og det franske kys" og byder derfor på gensyn med karakterene Anna og Étienne.

 


Anbefaling - Stephanie Perkins - Lola og naboens søn

Jeg forsømte og udskød alle mine pligter, for jeg skulle liiiiige  læse et par sider mere. En vidunderlig og skøn ungdomsbog.
Der var ca. 100 e-bogssider tilbage i bogen, og alligevel var bogen pludselig slut. NEEEEEJ! tænkte jeg – havde troet, at jeg havde mange flere sider at hygge mig med, men resten var et langt ”takkekapitel” – dybt frustrende!
Et citat fra bogen: ”Det er let at tale om de ting, man hader, men det ofte svært at forklare, præcis hvorfor man kan lide noget” Hvor er det rigtig! Den historie er bare SÅ go’!

 -Lene