Børnebøger Lix 26-30

 

 

Lysets perle

1. bind i serien Sølvfinne I det eventyrlige Delfinrige er der glitrende springvand, et slot bygget af muslingeskaller, fisk, som kan tale, og delfiner med magiske evner. Her bor Sølvfinne. Men da nogen stjæler de seks magiske perler, kommer den smukke verden under havet i stor fare!

LIX 26


 i ronaldo fodspor

 

I Ronaldos fodspor

I Ronaldos fodspor handler om Bien, som har tabt en fodboldkamp. Selvom Bien scorede to mål, er han ærgerlig og ked af det. Han hader at tabe, og han er irriteret over at have lavet fejl under kampen. Bien har en uimodståelige vilje, og efter aftensmaden løber han ned på fodboldbanerne og træner med sig selv for at blive bedre til næste kamp.   Biens talent og fightervilje kan bringe ham vidt, hvis han kan forvalte sit unikke talent. Bien har problemer med at styre sit temperament, og det kan virke som en hindring i at opnå hans største drøm: Han vil være verdens bedste fodboldspiller.   Talentspejdere får øje på Biens fodboldtalent, og han kommer til en berømt storklub. En dag opdager lægerne, at Bien har en hjertefejl. Måske er fodbold slut for Bien

LIX 26


 

"Selvlysende dødningehoveder" er tredje bog i serien om Silas og Paw, der bor i en lille skodby. Drengene har en hemmelig detektivklub, Poes Sorte Ravne. Efter den succesfulde opklaring af bortførelsen i "Operation Lokkemad" (bind 2) har drengene fået mod på mere. Denne gang sker der uhyggelige ting på klassens lejrskoletur, og Ravnene må virkelig anstrenge sig for at løse gåden.

LIX 26


 

Krimi. Poe's Sorte Ravne er ved at køre trætte i detektiv-virksomheden, og beslutter sig for at nedlægge klubben. Men en ferietur til den jyske vestkyst er måske lige det der skal til, for at få drengene til at starte klubben op igen.

LIX 26


 

Victor er håbløst forelsket i Stina. I det hele taget er håbløshed et ord, han kender alt for godt. Han ved en masse om Call of Duty, hvilke våben, der er mest effektive, og hvordan man lægger den bedste strategi, men når det gælder piger, ved han ikke.

LIX 30


Tidsmaskinen (Rummets detektiver, nr. 1)

 

>Xander er en helt almindelig dreng på 13 år, der hellere vil læse tegneserier end bøje tyske verber i 7. klasse på Tvegaardskolen. Han er lun på Jeanne fra parallelklassen, der virker mere interesseret i den nye dreng, Georg. Han kigger til gengæld mere efter Sigrid, der er Jeannes bedste veninde.Midt i det hele nødlander de tidsrejsende tvillinger, Robert og Tammie, på skolen, i en defekt tidsmaskine. De er fra år 2155 og har en hidsig Timecop i hælene.Snart er de alle hvirvlet ind i alletiders største eventyr, hvor hele universets fremtid og fortid er på spil.Kan de nå at redde jorden fra undergang?Tidsmaskinen er første bind i serien om Rummets Detektiver.

lix 29

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte