Børnebøger Lix 21-25

 

 

Tag med på eventyr! Et besøg i istiden er en kold fornøjelse, når man har badetøj på! Jacob og Anne er ved at dø af kulde, da det magiske hus i træet fører dem tilbage til en tid, hvor der levede hulemennesker, mammutter og shamaner: Kan Jacob og Anne klare sig i kulden?Og slipper de fra den snu sabeltiger?

LIX 21


 

På en ferie har vennerne Mads og August mødt to jyske piger, og nu inviterer pigerne dem til Skanderborg Festival. Der er ikke noget drengene hellere vil, men det er lettere sagt end gjort. De mangler nemlig både tilladelse fra forældrene OG penge! Dingo Ung Roman er en ny serie til unge - primært drenge, som har brug for bøger med fart og nerve, en enkel rød tråd i handlingen og et alderssvarende indhold

LIX 21


 

 

 

Der skal være gadecup, og alle kan melde sig til, men et hold skal have syv spillere og en reserve. Oscar er lige flyttet ind i boligblokkene, og ved et tilfælde møder han Tim, Limbo, Sebastian, Karla og Thea, som alle spiller fodbold. Så er de syv, men hvad med reserven? Der er kun Rebekka, selv om hun synes, fodbold er klamt, og hun har brækket benet, da hun faldt af sin hest.

LIX 21.9


 

 

Kvinderne med de hvide kitler gjorde klar til at overføre Sofies hjernebølger til det mærkelige væsen. Den store maskine begyndte at snurre og lyse rødt. Om et øjeblik ville det være for sent! Biffers hænder rystede, da han tog den lille fjernbetjening frem og begyndte på sin plan … Spændende letlæsningsserie om drengen Biffer, hans venner og deres forsøg på at befri den mystiske og meget intelligente menneske-abe.

LIX 23


 

Katla og Knøs 1. bind.

Kongens liv er i fare, hvis de onde finder sværdet Tyrfing først. Derfor drager de fire, Katla, Knøs, Hervør og Bjarke af sted mod øst mod dværgenes huler for at finde det.

Bogen kan læses på Mobifo

LIX 23


 

Katla og Knøs 2. bind.

Der skal udvises mod og vilje for at finde frem til sværdet Tyrfing - og det går ikke stille af.

Bogen kan læses på Mobifo

LIX 23


 

Katla og Knøs 3. bind.

Kongen bliver truet på livet af de dødsensfarlige blodsøstre. Men de finder hurtigt ud af, at han kan kun dræbes med det magiske sværd Tyrfing. Nu leder blodsøstrene land og rige rundt efter Tyrfing – men lige i hælene på dem er Katla og Knøs!

Bogen kan læses på Mobifo

LIX 22


 

Jon var meget tæt på at bryde ud i total panik. Det her var virkeligt. Han stod med hovedet af et dødt, druknet menneske i hænderne! Jon kunne mærke et skrig af rædsel, som trængte sig på, men det lykkedes ham at kvæle det, så han i stedet bare gispede højt. Han vidste, at hvis han havde skreget her i mørket, ville panikken automatisk komme og sende ham på vild flugt væk fra skibet og skrammelpladsen." Jon på 13 år går på opdagelse på en skrammelplads.

LIX 23


 

En klar aften får Carl lokket sin storebror Bjørn med ud, for at se efter ufoer. Carl har taget sin hjemme-byggede detektor med, som kan måle om der er ufoer eller anden ikke-jordisk aktivitet i nærheden. Ud af intetheden dukker noget op. Efter mødet i skoven står det klart for Carl, at der er sket noget med Bjørn.

LIX 23


 

Elverdronningens børn bind 1.

En lille flok elvere er havnet i en fjern og fremmed verden. Deres største ønske er at komme hjem. Men de har en lang og farefuld rejse foran sig …Da elverdronningens børn rider en tur med deres venner, møder de en ond troldmand. Han rammer dem med sin magi, og alt bliver sort. Da børnene vågner igen, er de havnet i en helt fremmed verden. Hvordan skal de finde hjem?

Bogen kan læses på Mobifo

LIX 23


 

Elverdronningens børn bind 2.

En lille flok elvere er havnet i en fjerm og fremmed verden. Deres største ønske er at komme hjem. Men de har en lang og farefuld rejse foran sig ... På deres lange vandring for at komme hjem skal elverne gennem en stor skov. Her er der trolddom i luften, og alting er ikke, hvad det ser ud til. Undervejs bliver Brombær forvandlet. Men da hans venner bliver lokket i en fælde, er han den eneste, der kan redde dem.

Bogen kan læses på Mobifo

LIX 23


 

Hun går langsomt nærmere og stirrer på de hvide silkebånd. »Fuck!« skriger hun, så højt hun kan. Sofie Lund, står der skrevet med guldbogstaver. »Fuck. Jeg er død. Hvad skal jeg gøre?« Det giver et sæt i hende, da kirkeklokken begynder at bimle. Sofie bliver mobbet så meget i skolen, at hun ikke længere kan holde ud at leve. Hun tager en overdosis piller. Men på vej mod døden møder hun Jesper, som kørte galt på knallert for ti måneder siden. Hans krop befinder sig på hospitalet – i koma.

Bogen kan læses på Mobifo

LIX 24


 

En dygtig detektiv som Kwiatkowski spiller ikke fodbold. Men så beder Jane ham om at hjælpe sig. Der foregår nemlig noget lusk på hendes hold. Det er derfor, de taber de indledende kampe i turneringen. Inden længe er Kwiatkowski kommet på sporet af tre skumle fyre. Men for at afsløre forbryderne bliver Kwiatkowski nødt til selv at stille op som målmand

LIX 24


 

Gulliver sejler på eventyr og kommer til et forunderligt land. Han har aldrig mødt nogen som folkene i Lilleputland. Men folkene i Lilleputland har heller aldrig mødt nogen som Gulliver.

LIX 24.3


 

Hesten Tankefuld bliver født i trygge omgivelser i Sverige. Dens drøm om at komme ud i livet bliver opfyldt, da den stikker af, bliver indfanget og efter nogle år, som dygtig ridehest, bliver solgt til kongen som landets bedste konkurrencehest.

LIX 25


 

Der var engang en mor, som havde svært ved at få sin lille pige passet, mens hun var på arbejde. Så fandt hun på at anbringe pigen i hønsehuset, hvor hønsene og den stolte hane tog sig kærligt af tøsen. En dag bliver hønsehuset for trangt, og hun søger ud i den store verden, hvor hun må en del grumt igennem, inden hun ender på rette hylde.

LIX 25


 

Deltora er fuld af monstre og magi…Den onde Skyggeherre planlægger at invadere landet Deltora og gøre folket til sine slaver. Det eneste, der hindrer ham, er Deltoras Bælte med de syv magiske ædelsten, der har forunderlige kræfter. Dette samlebind indeholder de første fire historier i serien om Deltoras Bælte: Stilhedens Skove, Tåresøen, Rotternes By, Det Lumske Sand

LIX 24-25


 

Deltora er fuld af monstre og magi…Leif, Barda og Jasmin er på en farefuld rejse på jagt efter de syv ædelsten, som er blevet stjålet fra det magiske Deltoras Bælte. Det er først, når alle syv ædelsten igen sidder i bæltet, at den onde Skyggeherres magt kan blive brudt.Dette samlebind indeholder de sidste fire historier i serien om Deltoras Bælte: Frygtens Bjerg, Uhyrets Labyrint, De Fortabtes Dal, Tilbage til Del

LIX 24-25


 

Canterville-spøgelset er ikke glad for, at familien Otis flytter ind på hans slot, men han er ret sikker på, at han hurtigt kan slippe af med dem igen. Hans raslende lænker og natlige optræden som hovedløs jarl har aldrig tidligere slået fejl. Men familien Otis er ikke spor bange for spøgelser, og de er mindst lige så opsatte på at slippe af med Canterville-spøgelset.

LIX 25.4


Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte