Børnebøger Lix 16-20

 

 

 

 

 

Krimi. I Øresund ligger vraget af et gammelt skib. På tyve meter vand. Et hold fra dykkerklubben laver en tur til vraget. De opdager pludselig, at de ikke er alene. Er der døde sømænd i vraget eller er det noget helt andet?

LIX 17.9


byens bedste band

 

Mona og Martin er oppe på skolens kontor: "Sæt jer ned," siger skoleleder Verner. "Nu skal I kæmpe for skolen." "Øh ... kæmpe for skolen?" "Ja! Når vi har by-fest, skal der kæmpes om, hvem der er byens bedste band. Alle byens skoler er med, og I er med for os." Mona ser på Martin. Han ser glad ud. "Men Selma," spørger hun. "Hvad med Selma?"

LIX 17


Djinnernes by

 

Temuco er faldet igennem mørket og er landet i en anden verden. Vejen er stadig fyldt med endeløse farer, og hans følgesvende er stadig skøre. Men heldigvis er han genforenet med Dodo, og snart kan han se enden på den utrolige rejse

LIX 19


.Heidi

 

 Heidi er glad for at bo hos sin bedstefar højt oppe i bjergene. Men en dag kommer hendes tante og slæber hende med til storbyen. “Jeg vil aldrig glemme bedstefar,” lover Heidi sig selv. “En dag vil jeg vende tilbage til ham.”

LIX 19.6


 

 

 

"Det var en hest og vogn, der kom kørende i fuld fart hen ad markvejen. En sort, gammeldags ligvogn, hvor bedemanden sad på bukken og piskede løs på hesten.

Et overjordisk syn, for hesten og vognen var omspændt af ild, som buldrede op mod himlen. En stank af død og lig slog Morten i møde og selv kisten på ladet brændte, mens en tyk, sort fane af røg og gnister stod hen ad vejen."

Morten på 13 er på ferie og meget forelsket i Mia. Men der er noget galt, for Morten bliver hjemsøgt af et spøgelse. Kan Mia gøre noget, eller vil spøgelset få ram på dem begge?

LIX 20

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte