Børnebøger Lix 06-10

 

 

Det er vinter, og der er faldet meget sne. Magnus kommer hjem fra skole. Samme aften ligger han i sin seng. Der lyder et højt brag! Det bliver en aften, som Magnus vil huske i lang, lang tid

LIX 6

 

 


 

 

Magnus kommer hjem til Søgård fra skole. Far har lige lejet en mark ud til et stort show. Det er noget med biler, ild og motorcykler. Det kender Magnus alt til. Han har set det på nettet. Han glæder sig til den store dag.

LIX: 6


 

 

Otto ser en mand der er ved at flytte et skab. Det ser tungt ud. Så Otto vil hjælpe. Og Otto ved lige, hvordan det skal klares

LIX 6.4 


 

 

 

Freja og Adam er ude ved den gamle høj. Derude siges der at være en farlig hund med røde øjne. Pludselig ser de to røde prikker. Er det mon den?

LIX 7


 

 

Ask og hans søster Li kommer fra Ravfolket. Familien samler rav ind til Kong Arild, og deres mor er desuden den, der bærer ravet som offergave ned i mosen. Men familien er faldet i unåde hos kongen, børnenes far er forsvundet, Li skal bo på kongsgården, og den nye dronning tager offerkæden og skålen fra deres mor.

LIX 8


 
 
Letlæst krimi til begynderlæserne. Bogen handler om drengen Theo, der er hemmelig agent for en efterretningstjeneste. Hans hemmelige identitet er Skorpionen, og hans opgave er at bekæmpe internationale gangstere og terrorister. En mini James Bond til især drengene.
1. del i scorpio serien.
 
LIX 10

 

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte