Anna Grue - Det taler vi ikke om - 2006


Udgivet: 01.11.2006Køb bogen online her

 

Beskrivelse - Anna Grue - Det taler vi ikke om

Underholdende roman i den lette genre om bedrag, familiehemmeligheder og kærlighed. Efter sin formidable mormors død er den unge kvinde Marie helt alene i verden. Hun sætter sig for at finde svaret på de spørgsmål, der har naget hende i hele hendes liv: Hvordan døde hendes forældre egentlig? Hvorfor nægtede hendes mormor til det sidste at fortælle om Maries far? Og hvad er der blevet af Maries storebror? Sammen med sin bedste veninde går Marie i gang med at optrevle sandheden, og sporet fører direkte til en herregård i det tilsyneladende idylliske England. De to kvinder møder en række farverige personer fra familiens fortid – og jo dybere de graver, jo mere katastrofalt udvikler historien sig.

Anbefaling - Anna Grue - Det taler vi ikke om

Meget sød historie, men jeg kedede mig lidt. Synes, at bogen i perioder gentog hovedpersonens frustrationer over sin veninde igen og igen.

Meget let at læse – måske over i succesromanstilen, som jeg slugte i stor stil i min ungdom.  Men for mit vedkommende kræver jeg nok flere sproglige finurligheder nu.

Bogen var dog ikke så ringe, at den kom i ”gider-ikke-læse-færdig-bunken, selvom den også er meget forudsigelig, Efter midten tager den fart, ligesom der kommer en romance ind over. Det er jo altid hyggeligt. Da jeg var færdig med ”Det taler vi ikke om”, må jeg indrømme, at jeg kiggede efter en 2’er. Ville egentlig godt vide, hvad der videre skete, men der findes ikke en efterfølger, så vidt jeg har kunnet se. God til let sommerlæsning og afgjort en bog for kvinder.
 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte