Anna Grue - Det taler vi ikke om - 2006


Udgivet: 01.11.2006

Seneste anmeldelser

Trine Andersen - Den røde jord i Mzuzu - 2013

Christina Baker Kline - Pigen uden navn - 2016

Kristine Barnett - Verdens klogeste dreng - 2013

Jeanette Walls - Utæmmet liv - 2012

Karin Wahlberg - Endnu er der håb - 2014

Cecelia Ahern - Mit livs øjeblik - 2013

Graeme Simsion - Projekt Rosie - 2013

Amanda Lindhout - Huset i himlen - 2014

Flere boganbefalinger her

Følg mine anmeldelser på Facebook

Læs nyhederne på Lene's blog

 

Beskrivelse - Anna Grue - Det taler vi ikke om

Underholdende roman i den lette genre om bedrag, familiehemmeligheder og kærlighed. Efter sin formidable mormors død er den unge kvinde Marie helt alene i verden. Hun sætter sig for at finde svaret på de spørgsmål, der har naget hende i hele hendes liv: Hvordan døde hendes forældre egentlig? Hvorfor nægtede hendes mormor til det sidste at fortælle om Maries far? Og hvad er der blevet af Maries storebror? Sammen med sin bedste veninde går Marie i gang med at optrevle sandheden, og sporet fører direkte til en herregård i det tilsyneladende idylliske England. De to kvinder møder en række farverige personer fra familiens fortid – og jo dybere de graver, jo mere katastrofalt udvikler historien sig.

Anbefaling - Anna Grue - Det taler vi ikke om

Meget sød historie, men jeg kedede mig lidt. Synes, at bogen i perioder gentog hovedpersonens frustrationer over sin veninde igen og igen.

Meget let at læse – måske over i succesromanstilen, som jeg slugte i stor stil i min ungdom.  Men for mit vedkommende kræver jeg nok flere sproglige finurligheder nu.

Bogen var dog ikke så ringe, at den kom i ”gider-ikke-læse-færdig-bunken, selvom den også er meget forudsigelig, Efter midten tager den fart, ligesom der kommer en romance ind over. Det er jo altid hyggeligt. Da jeg var færdig med ”Det taler vi ikke om”, må jeg indrømme, at jeg kiggede efter en 2’er. Ville egentlig godt vide, hvad der videre skete, men der findes ikke en efterfølger, så vidt jeg har kunnet se. God til let sommerlæsning og afgjort en bog for kvinder.

Af

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte