Hanne Bistrup - Fru Terkelsens testamente - 2010


 

Udgivet: 2010Køb bogen online her

 

Beskrivelse af Fru Terkelsens testamente

Fru Terkelsens testamente er en roman, der handler om mennesker.

Du ville kunne møde dem på gaden uden at tænke over, hvem de var. Men som alle andre mennesker, man kommer ind på livet af, har de en overraskende historie at fortælle.  
Der er Nina, socialrådgiveren, og hendes mand, advokaten, der kæmper for at holde fast i familielivet med deres to børn. Der er Ester Terkelsen, der har blåt blod i årerne, og der er hendes jødiske veninde Rachel, der har en grum fortid. Der er Nelly og hendes mand, der fra trediesalen  på Enghavevej har en helt klar mening om, hvordan livet skal leves.
Efterhånden som handlingen skrider frem, får du indblik i deres liv og den meget forskellige måde, de håndterer det på. De krydser hinandens spor som marionetdukker, der føres rundt af skæbnen.
Du ville sikkert ønske, du kunne blande dig, men det kan du ikke, du må nøjes med at være tilskuer.
Når historien er færdig, vil du synes, det er mennesker, du kender og gerne vil møde igen for at se, hvad der videre sker med dem. Det kommer du måske også til, hvem ved!

Romanen er en nutidig historie om mennesker, der lever deres liv i flere forskellige miljøer. Selv om der er tale om fiktion, vil persongalleriet og de sociale relationer helt sikkert vække genklang hos mange mennesker.
Personerne og deres færden ind og ud af hinandens liv får læseren til at hænge på fra start til slut for at se, hvordan historien udvikler sig. Det er en bog, man tager med sig i tankerne længe efter, den er slut.

Om Hanne Bistrup - forfatteren

Hanne Bistrup er cand. psych. og forfatter. Som nummer syv i en søskendeflok er hun vokset op med mange mennesker omkring sig. Hun har hele sit liv været en interesseret iagttager af andres adfærd. Både privat og professionelt har hun bevæget sig rundt i mange forskellige miljøer og ladet sig inspirere af mennesker og  begivenheder, hun har mødt på sin vej. Musik har været en trofast livsledsager. Hun har sunget i et jazz band, spillet folkemusik, hun har skrevet sange, og hun har været med til at arrangere musikfestivals. Efter et langt arbejdsliv samler de kreative interesser sig nu udelukkende om at skrive. Hanne Bistrup er formand for forfatterforeningens Seniorgruppe.

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!
 Af
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte