Nevada Barr - Spor - 2000

Spor Nevada BarrUdgivet: 2000



 

Beskrivelse - Nevada Barr - Spor

Erindringen om sin mands meningsløse død i New York, driver Anna Pigeon til at søge fred i Guadalupe Mountain Park. Som ranger i nationalparken bliver Anna ét med naturen og dens fredfyldte, uspolerede storhed. Men en kollegas brutale død i den afsidesliggende vildmark - antageligvis et pumaangreb - ligner for Anna et mord. Hendes uautoriserede efterforskning af tragedien bringer hende selv i regulær fare. For vejen med kun få SPOR løber gennem et farefuldt territorium - hvor Anna konfronteres med ørkenlandets mørke... og det menneskelige hjertes!

Nevada Barr er forfatter til otte bøger om rangeren Anna Pigeon. Nevada Barr bor i Mississippi og har indtil for nylig virket som ranger i Natchez Trace Parkway. Hun har nu helt helliget sig sit forfatterskab.

Spor er Nevada Barrs første bog i serien, og den anden der foreligger på dansk. Den vandt i 1994 Agatha Award for bedste krimi-debut i 1993 og Anthony Award ligeledes for bedste debut.

Anbefaling - Nevada Barr - Spor

Bogen indeholder nostalgiske ord som kassettebånd, lysbilleder, skrivemaskine. Den er oprindelig fra 1993 (engelsk) – brugte vi virkelig de ting for ikke længere tid siden? Nå, men en rigtig god bog. Jeg blev fanget af stemningen fra reservatet i Texas og spændingen ved opklaringen af mysteriet. Også hovedpersonen Anna og hendes relationer er dejligt beskrevet - Lene

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte