Wilbur A. Smith - Afrikas horn - 2011


 

Udgivet: 2011Køb bogen online her

 

Beskrivelse af Afrikas Horn af Wilbur A smith

Oliearvingen Hazel Bannocks yacht kapres af somaliske pirater - hendes 19-årige datter er ombord. Af diplomatiske og politiske årsager, står myndighederne magtesløse, og Hazel beder derfor den tidligere SAS soldat Hector Cross, som er ansat som sikkerhedschef for Hazel, om hjælp. Sammen planlægger de en storslået redningsaktion for at hente Cayla hjem.

Anmeldelse af Afrikas Horn af Wilbur A Smith

Berlingske Tidende skriver:

Dialogen lyder som replikker, personerne er som skåret i pap, og plottet er ikke helt uforudsigeligt, alligevel lægger man kun nødtvungent bogen fra sig. Her er lir og vold og død og drama i ét langt ubønhørligt ræs frem mod slutningen. Og der lægges ikke fingre imellem. Handlingen udspiller sig på en rystende autentisk baggrund og er ret enkel; en ung, forkælet kvinde bortføres fra sin mors yacht i Det Indiske Ocean. Bortførerne er krigeriske muslimske ekstremister, der kræver et beløb på størrelse med Grækenlands gæld for at frigive hende, med henblik på at udbygge deres krig mod Vesten. Den stenrige mor, der er enke efter en oliemilliardær, har i sin stab en en-mandshær i skikkelse af sin sikkerhedschef, Hector Cross, som hun også arvede fra sin mand og med ham viser det sig, at romanen har et gear yderligere. Så her er en roman, der i intensitet tager kampen op mod film og TV - og vinder. Sådan.

Ind imellem lidt for sukkersød - særligt dialogen omkring den 19-årige datter, som omtales som et barn på 5 år. Men alt i alt en spændende bog om et aktuelt tema - piratjægerne i Afrika.
Af

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte