Poul Erik Larsson - Fortidens dæmoner - 2011


 

Udgivet: 2011Køb bogen online her

 

Handling Fortidens dæmoner af Poul Erik Larsson

Et lig findes ved Dageløkkestenen i Nivå og det bliver startskuddet til en jagt på en bestialsk morder anført af kriminalkommisær Marcus Falck og hans kompetente stab af medarbejdere. Morderen finder sine ofre på datingsider over internettet og alt sættes ind på at fange ham. Samtidig med at følge den intense jagt på en kvindemorder, gives der et indblik i de dagligdags problemer politifolkene må håndtere i privatlivet.

Anmeldelser:

Fortidens dæmoner er skrevet i nutid, hvilket var meget irriterende. De fleste bøger fungerer bedst i datid. Da jeg læste, følte jeg mig sat tilbage til 1. klasses læsebog. Det fungerede bare ikke.

Plottet i bogen har sikkert set godt ud på papiret, men Poul Erik Larsson formår ikke at skabe den spændende stemning. Forfatteren har sikkert også hørt, at i en god fortælling skal der være kærlighed, så bogen er fyldt med forviklinger på kryds og tværs som et extra lag. Det gør bare ikke bogen mere interessant.

Jeg læste bogen som e-bog, og der er noget galt med den version. Der mangler afsnitsopdeling, så pludselig i næste sætning befinder man sig midt i en anden scene med andre mennesker, hvilket gør læsningen forvirrende.

Jeg vil ikke anbefale nogen at spilde tiden på at læse Fortidens dæmoner, og jeg skal heller ikke selv igang med den fortsættelse, der kommer.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte