Lars Kofoed - Moncloa-syndromet - 2012


 

Udgivet: 2012Køb bogen online her

 

Handling i Moncloa-syndromet af Lars Kofoed

Henrik Madsen accepterer en udstationering i Madrid og håber, at han dermed vil kunne redde sit skrøbelige ægteskab og sin haltende karriere i et dansk medicinalfirma. Men han hvirvles ind i livsfarlige konspirationer udtænkt i Moncloa, det spanske statsministerium, hvor landets ministerpræsident har lagt en hemmelig plan for endelig at besejre ETA, den baskiske terrorbevægelse, og dermed sikre sig pladsen i historiebøgerne som en ægte statsmand.

Den kvindelige viceministerpræsident bærer også rundt på en hemmelighed, som hun er sikker på vil kunne knuse hendes karriere, hvis - politiske modstandere får nys om det.

Med livet som indsats, og på trods af den depression han kæmper med efter sin kones død, beslutter journalisten Navarro sig for at efterforske omstændighederne omkring et voldsomt bombeattentat på sin avis El Globo og kommer samtidig i besiddelse af dokumenter, som vil kunne føre ham på sporet af en omfattende sammensværgelse mod det spanske demokrati.

Om forfatteren: Lars Kofoed er født i 1964 og har studeret og arbejdet i udlandet siden 1988. Efter en årrække i Paris, flyttede han i 1995 til Madrid, hvor han bor i dag og driver egen virksomhed. Han er spansk gift og har tre døtre. Moncloa-syndromet er hans debutroman og første bind i en planlagt - serie af politiske thrillers om den spanske journalist Navarros dybdeborende efterforskning af de beskidte intriger - i magtens korridorer i spansk politik og efterretningsvæsen. Romanerne vil, som i tilfældet med Moncloa-syndromet, tage udgangspunkt i virkelige hændelser, som har fundet sted i det spanske samfund.

Anmeldelser Moncloa-syndromet af Lars Kofoed:

Jyllandsposten: Hæsblæsende og troværdi Spændingsroman som jeg slugte paa to aftener. Kan varmt anbefales.

Fantastisk spændende bog, som holder én fanget. At den bygger på virkelige begivenheder gør den ikke ringere.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte