Jerker Eriksson - Sorgens ild - 2011


 

Udgivet: 2011

 Køb bogen online her

 

Forlagets beskrivelse af Sorgens ild af Jerker Eriksson

SORGENS ILD fortsætter, hvor KRAGEPIGEN slap.

Kriminalkommissær Jeanette Kihlberg og hendes team må afbryde efterforskningen af en sag om myrdede indvandrerdrenge, da en højtstående forretningsmand bliver fundet myrdet i Stockholm. Bestialske detaljer indikerer, at et hævnmotiv ligger bag. Men hævn for hvad? Psykologen Sofia Zetterlund kontaktes for at udarbejde en gerningsmandsprofil.  I løbet af efterforskningen dukker navnet Victoria Bergman op flere gange, blandt andet i forbindelse med en kostskole i Sigtuna og foruroligende hændelser i Danmark. Jeanette prøver forgæves at skabe kontakt til kvinden, men Victoria synes at være forsvundet fra jordens overflade, og det viser sig, at hendes identitet er retsligt beskyttet. Samtidig forsøger Sofia Zetterlund, parallelt med sit arbejde som psykolog, at finde tilbage til sit sande jeg. 

SORGENS ILD er anden bog i krimitrilogien "Victoria Bergmans svaghed".

Anbefalinger af Sorgens ild

Hvad adskiller så denne krimi, fra de mange andre gode krimiserier? Det gør det raffinerede, psykologiske plot, hvor f.eks. en fremragende psykolog selv er skizofren uden at vide det. Se dét er intelligent underholdning i mine øjne.
Ligesom i ’Kragepigen’ har ’Sorgens Ild’ også en rigtig cliff-hanger slutning. Som læser sidder man med tilbageholdt åndedrag og kan kun vente med spænding til foråret 2012, hvor tredje og sidste del udkommer.
-Litteratursiden

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte