Hanne Bech Hansen - Lasten - 2010


 

Udgivet: 09-11-2010Køb bogen online her

 

Beskrivelse af Lasten af Hanne Bech Hansen

Hanne Bech Hansen - Købehavns forhenværende politidirektør - har skrevet sin første krimi - Lasten.

To mord med internationale forgreninger danner baggrund for en spændende krimi af Hanne Bech Hansen, som udnytter sin omfattende viden om kriminalitet og politiarbejde i sit forfattaerskab.

Midt i politiets efterforskning af likvideringen af en ung advokat, bliver et vidne slået ihjel. Den nyudnævnte vicepolitikommissær Malika Asmina Els bliver sat på sagen. Det viser sig hurtigt, at det drejer sig om grov, internationalt organiseret kriminalitet.  Vi er i foråret 2009, hvor bandekrigen og dermed politiets kamp om ressourcerne raser. Opklaringen af sagen kræver et tæt samarbejde mellem politiet i de involverede lande, men også utraditionelle efterforskningsmetoder, og dem behersker den unge vicepolitikommissær, Malika.  I den alvorlige situation er tonen bag Politigårdens tykke mure rå, men hjertelig.Anmeldelser af Lasten af Hanne Bech Hansen'

 

"Det er skønt, at Hanne Bech Hansen formår at introducere en ny type hovedperson i krimiuniverset uden at gå bagover i politisk korrekte beskrivelser eller simplificerede psykologier. Desuden jonglerer forfatteren fint med de mange forskellige fortællestemmer, der får lov at udspille sagens komplicerede gang for læseren. Især kvindekaraktererne får bogen til at leve."
- fire stjerner i Jyllands-Posten

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte