Henrik Desmond - Den udvalgte - 2009


 

Udgivet: 2009Køb bogen online her

 

Beskrivelse af Den udvalgte af Henrik Desmond

En jobsamtale i Odense sætter gang i en lavine af dramatiske begivenheder for 32-årige Morten. Mystiske mænd forfølger ham, hans lejlighed bliver gennemrodet, alvorlig sygdom rammer hans nærmeste familie, og en forførende kvinde dukker op i hans liv. I begyndelsen virker alt tilfældigt. Men er der alligevel en form for orden i kaos?

International terrorisme, hackerangreb og grænseoverskridende kriminalitet truer Danmark. Demokratiet er under pres, nye metoder tages i brug, og selv Grundloven må tilsidesættes i kampen mod de nye trusler.

Toppen af dansk erhvervsliv og ledende politikere står bag PLAN B, en tophemmelig gruppe, som opererer direkte under statsministerens personlige kontrol. Medlemmerne har licens til at dræbe - i nationens tjeneste.

Første selvstændige bind i serien.

En af talsmændene bag serien, Lars Vestergaard, fortæller:     
'En af pointerne med PLAN B-bøgerne er, at vi gerne vil have de gamle dyder tilbage i spændingsromanerne. Vi synes, at der er gået for meget 'samspilsramt journalistpige med rod i privatlivet, men fart på karrieren' i de spændingsromaner, der er udkommet de seneste par år. Det er kommet til at skygge for plot, spænding, action og opklaring.'
 

Henrik Desmond – er i øvrigt en anden sjov detalje ved serien. Navnet er pseudonym for den række af forskellige forfattere, som skriver spændingsromanerne. En anderledes tilgang til bogmarkedet end hvad vi er vant til. Lars Vestergaard siger:
    
'Vi har valgt et pseudonym, blandt andet fordi vi gerne vil have fokus tilbage på bøgerne i stedet for på forfatterne. Der har været en tendens til, at bøger skulle markedsføres gennem billeder af en smuk og overstylet fofatterinde, der smiler forførende, eller en tænksom – og lige så overstylet - mand i turtleneck. Hos os er det bøgerne, serien og personerne i bøgerne, der er hovedpersonen.'

Det er forlagets tanke, at serien skal fungere som væksthus for nye forfattere og et åndehul for de mere etablerede folk i professionen. Dem, der altså har lyst til at kaste sig ud i nye 'eventyr' og prøve kræfter og eksperimentere med spændingsgenren.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte