Kim Jørgensen - Frygten er nøglen - 2012


 

Udgivet: 16.01.2012Køb bogen online her

 

Beskrivelse af Frygten er nøglen af Kim Jørgensen

 

Den 14. december 1910 går lægen Søren Abildgaard, efter en dejlig middag på Restaurant & Café Nytorv, hen til guldsmed Peter Stein i Købmagergade for at hente en ring, som han har bestilt til sin kone. Da han træder ind på den anden side af døren til butikken, ved han ikke, at de næste minutter vil ændre hans liv for bestandig.

Få timer senere arresteres han for mord på guldsmeden. I retten hævder han sin uskyld, men det er tydeligt, at han har en viden, han ikke vil dele med andre.

100 år senere forsøger Michael Abildgaard efter en tragisk begivenhed at opklare, hvad der skete den skæbnesvangre dag, hans oldefar gik ind hos guldsmeden. Det viser sig dog snart, at der selv efter så lang tid er nogen, der vil gøre alt for at forhindre, at sandheden kommer frem.

Om forfatteren:
Kim Jørgensen er født i 1965 og har arbejdet med økonomi og IT de seneste 25 år.
"Frygten er nøglen" er hans tredje krimi. Kim Jørgensen har tidligere udgivet "For fondens skyld" (2008) og "Den røde boomerang" (2011), der begge foregår på magtens tinder, hvor ikke alt tåler dagens lys...

Anmeldelser af Frygten er nøglen af Kim jørgensen

'Så er Kim Jørgensen på banen igen, og hvor han i sine andre krimier bevæger sig meget i nutiden, tager han os denne gang med tilbage i tiden. Det, at han skifter mellem fortid og nutid er med til at drive historien rigtig godt frem, og jeg elsker når han tager os læsere med tilbage i tiden, for her kommer Hr. Jørgensens skrivestil virkelig til udtryk...'
Niels Søndergaard - krimifan

 Af
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte