Waldorfsalat med creme fraiche dressing
Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her!
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4 personer
Ingredienser:
3,5 dl creme fraiche 18% eller 38% (til hverdag anvender vi cheasy 9%)
1 spsk sukker
¼ tsk groft salt
4 stilke bladselleri (ca. 275 gr)
300 gr. grønne druer
2 æbler, faste, syrlige (ca. 300 gr)
50 gr. valnøddekerner
Pynt:
Bladselleriblade
Valnøddekerner
Vindruer
Fremgangsmåde:
Snit bladselleri i små stykker
Skær æblerne i små tern
Halver druerne,
Hak valnødderne.
Tag fra til pynt
Smag creme fraiche til med sukker og salt
Bland fyldet i dressingen
Salaten har godt af at trække en ½ time
Anret og pynt salaten