Kartoffel-porre-muffins

 Æbleroser i butterdej

Jeg kan blive lidt træt i ansigtet, når jeg står overfor valget: kartofler, pasta eller ris. Er der ikke andre muligheder?? Jow da! Disse lækre muffins med kartoffel og porre er helt forrygende og ikke svære at lave. Jeg serverede dem til kyllingefilet stegt i hvidløg og brunt farin

 
Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

12 muffins

 

Ingredienser
 

350 gr. skrællede kartofler

2 finthakkede porrer

170 gr. speltmel

30 gr. speltrasp

2 tsk. bagepulver

2 tsk. groft salt

Peber

1/2 dl olivenolie

2 dl mælk - gerne laktosefri

2 æg

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i tern og kog dem i 10 minutter. Dette kan gøres i god tid.

Bland mel, rasp, bagepulver, salt og peber.

Rør olien og mælken i de tørre ingredienser. Du kan gøre det med et manuelt piskeris.

Tilsæt 1 æg ad gangen og pisk godt med piskeriset ved hvert æg.

Tilsæt Grøntsagerne og vend dem forsigtigt i dejen.

Smør din muffinform og anbring den tomme muffinform på en bageplade.

Hæld dejen i muffinformen.

Bag ved 200 grader 20-25 minutter.

groentsagsmuffin dej groentsagsmuffin dej klar groentsagsmuffin dej klar groentsagsmuffin dej klar

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte