Stegt spidskål

 Æbleroser i butterdej

Stegt spidskål er rigtigt lækkert grøntsagstilbehør - det smager fantastisk. Du kan koge kålen i god tid og så stege lige før servering. Prøv det for eksempel til kyllingefilet stegt i hvidløg og brunt farin.

 

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

4 portioner

 

Ingredienser
 

1 spidskål

smør til stegning

Fremgangsmåde

Skær spidskålet i kvarte.

Kog spidskålet 5 minutter i letsaltet vand. Dette kan du gøre i god tid.

Læg de kogte spidskål i en si, så al vandet kan løbe af.

Steg de kvarte kål på panden i smør, til de har fået farve.

Æbleroser i butterdej

 

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte