Rabarberkompot med chili

 rabarberkompot med chili

Denne rabarberkompot serverede jeg kold til røget mørbrad på en tapastallerken. Kompotten kan anvendes både kold og varm.

 

4 personer (hvis det er til en tapastallerken, hvor der ikke bruges så meget)
 
Ingredienser
 
250 gr. skiveskårede rabarber*
1 skiveskåret forårsløg
0,50 dl lyst rørsukker
1 knivspids chili
 
Fremgangsmåde

 

Fordel rabarberstykker og forårsløg i et ovnfast fad.

Drys sukkeret og chili over.

*Du kan sagtens anvende halvt optøede rabarber til retten. Så skal bagetiden bare være lidt længere.

10-15 minutter i ovnen ved 180 grader til rabarberne er helt møre.

Mærk med en gaffel, om frugten kan moses ud.

Mos det sammen med en gaffel og afkøl, når det kommer ud af ovnen.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte