Opskrift Royal dessertkage

Opskrift Royal dessertkage

Royal dessertkage af absolut luksusspise. Der er mange gode ting i, og den egner sig rigtig godt som dessert, når man har gæster.    

 

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

Ingredienser Royal Dessertkage:

75 g blødt smør
150 g sukker
2 store æg
50 g nødder
100 g mørk chokolade
200 g revet marcipan
¾ tsk bagepulver
3 tsk mel**

 

Fremgangsmåde:

Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.

Hak nødder og chokolade.

Rør nødder og choklade i dejen sammen med marcipan, bagepulver og mel.

**De øvrige opskrifter på nettet indeholder ikke mel, men jeg synes kagen bliver for løs til at skære ordentligt ud, hvis ikke det er tilsat.

Jeg bruger ikke piskeriset, når de tørre ingredienser skal tilsættes, men vender det i med en ske.

Kom dejen i en meget velsmurt lille bradepande, ca. 18×25 cm.

Du kan også beklæde din bageform med bagepapir, så hænger kagen ikke i og er let at tage ud for afkøling.

Bag kagen 35-40 min. ved 180º.

Efter ca 25 minutter dækker jeg af med sølvpapir, så overfladen ikke bliver for brun. Tages af de sidste minutter.

Royal Dessertkagen kan udmærket bages dagen før, man skal have gæster, da den ikke bliver tør.

Serveres med flødeskum eller is og frisk eller syltet frugt.

 

Af

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte