Rosa's chokoladekage med smørcreme

Rosa's chokoladekage med smørcreme

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



 

(passer til en lille bradepande)
 
Ingredienser:
3 æg af almindelig størrelse
300 g sukker
2 tsk vanillesukker
100 g smeltet margarine
1 dl varmt vand
3 spsk cacao
3 dl tykmælk
300 g mel
2 tsk bagepulver
1,5 tsk natron
 
Til smørcreme:

 

200 gr. smør (skal ikke smeltes)
120 gr flormelis
6 spsk cacao
evt. få dråber vand

 

Glasur:

 

Flormelis, cacao
 
Fremgangsmåde:

 

Æg, sukker og vanillesukker piskes rigtig godt.
Margarinen smeltes i vandet (evt i microovnen)
Cacaoen opløses i den varme masse, tykmælken tilsættes.
Pisk æggemassen og den afkølede masse godt sammen.
Bagepulver og natron blandes i melet og vendes sammen med det øvrige.
Beklæd kageformen med bagepapir, så man let kan få den løsnet. Hæld dejen i.
Kagen bages ved ca 190 grader i 35-40 min.
Når kagen er HELT afkølet, flækkes den på midten, og smørcremen fordeles, inden kagen lægges sammen igen.
Smør glasur på kagen.

 

Af

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte