Rosa's chokoladekage med smørcreme

Rosa's chokoladekage med smørcreme



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

(passer til en lille bradepande)
 
Ingredienser:
3 æg af almindelig størrelse
300 g sukker
2 tsk vanillesukker
100 g smeltet margarine
1 dl varmt vand
3 spsk cacao
3 dl tykmælk
300 g mel
2 tsk bagepulver
1,5 tsk natron
 
Til smørcreme:

 

200 gr. smør (skal ikke smeltes)
120 gr flormelis
6 spsk cacao
evt. få dråber vand

 

Glasur:

 

Flormelis, cacao
 
Fremgangsmåde:

 

Æg, sukker og vanillesukker piskes rigtig godt.
Margarinen smeltes i vandet (evt i microovnen)
Cacaoen opløses i den varme masse, tykmælken tilsættes.
Pisk æggemassen og den afkølede masse godt sammen.
Bagepulver og natron blandes i melet og vendes sammen med det øvrige.
Beklæd kageformen med bagepapir, så man let kan få den løsnet. Hæld dejen i.
Kagen bages ved ca 190 grader i 35-40 min.
Når kagen er HELT afkølet, flækkes den på midten, og smørcremen fordeles, inden kagen lægges sammen igen.
Smør glasur på kagen.

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte