Mini-omelet i muffinform

 Mini-omelet i muffinform

 Jeg havde på pinterest.com set disse skønne mini-omeletter, som jeg fik lyst til at prøve. Der kan selvfølgelig kommes alt muligt fyld i. Jeg er også facineret at ideen med at udnytte sit køkkenudstyr til andet, end det oprindeligt er tiltænkt.     

 
 
2 personer
 
Ingredienser

5 æg
3/4 dl mælk
1/4 porre snittet fint
5 champignon fintsnittet
1 pølse alm brun snittet i små stykker
5 blommetomater i små stykker
olie til stegning
1 tsk salt
friskkværnet peber
krydderier: kunne være merian
Muffinforme - jeg har en Cook & Baker Muffinform 12 stk.
 
Fremgangsmåde
 

Svits porre, champignon og pølsestykker kort på panden. Tomaterne skal ikke svitses.

Pisk æg, mælk, salt, peber og krydderi. Tilsæt det svitsede fyld og tomatstykkerne, og rør det godt sammen

Placer din muffinform på en bageplade og smør med ganske lidt olie. Det er muligvis unødvendigt. Du ved selv, hvor let det slipper i dine egne muffinforme.

Fordel æggemassen i formene. Fyld kun formen ca 3/4 op, da æggene hæver. Jeg brugte en ske til at fylde med, så jeg kunne styre fordelingen af fyldet.

Opskriften passer måske ikke 100% til dine muffinforme. Det må du prøve dig frem med.

Bag ved 175 grader ca 15 minutter afhængigt af, hvor store din forme er.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte