Skaldyr med grøntsager og rød karrypasta

Skaldyr med grøntsager og rød karrypasta

Denne ret er lynhurtig at lave og kræver ingen brug af gryder og pander.
God til mange gæster.

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

6 personer

 

Ingredienser:
 
2 porrer
6 gulerødder
3 ds hakkeder tomater
6 dl fløde
50 gr rød karrypasta
2 spsk ketchup
Ca 3 tsk salt
Peber
Ca 850 gr skaldyr og rejer
1 dåse bambusskud
1 dåse cachewnødder
 
Fremgangsmåde:
 
Snit porrer og gulerødder fint og læg dem i en bradepande
Bland fløde, hakkede tomater, karrypasta og ketchup i en skål.
Smag til med salt og peber.
Hæld sovsen over grøntsagerne og sæt det i ovnen ved 175 grader i ca 25 minutter.
Tag bradepanden ud og tilsæt skaldyr, cachewnødder og bambusskud. Bland det ned i sovsen.
Sæt retten i ovnen igen i ca. 5 minutter, til den er opvarmet. Det må helst ikke koge mere , da rejerne så bliver seje.
Serveres med ris og hjemmebagte flute.

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte