Gullash i stegesoen

Gullash i stegesoen

Gullash serveret

Mad i stegesoen er altid en succes - og også denne gang. Jeg lavede en portion gullash, som stod og simrede i lang tid i ovnen. Arbejdet med det - næsten ingenting. En skøn lørdagsmiddag uden at ha' travlt.

 

Grøntsager klar til gullash Gullash klar til ovnen




Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori


4-5 personer

Ingredienser

Dejen:

8 stk. gulerødder i gode store skiver
2 løg skiveskårede langs årerne
5 forårsløg skåret i skiver (den hvide del gerne på skrå - det grønne skæres småt)
2-3 fed hvidløg - hakkede

700 gr. skært oksekød i tern
150 gr. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater
1 stor dåse tomatpuré
1 dl. fløde
6 dl. vand


1 oksebouillonterning
2 spsk. paprika
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. spidskommen
½ dl. rødvin
2 spsk. smør i klatter

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader - over/undervarme - altså ikke varmluft.

Grøntsagerne lægges i stegesoen - gulerødderne nederst.

Læg bacon og dernæst kødet i stegeosen.

De øvrige ingredienser blandes i en skål og hældes over.

Det er korrekt, at der ikke skal salt i. Retten tager salt nok fra bouillonterningen og bacon'en.

Stilles i ovnen 3 timer.

Serveres med kartoffelmos.


Af

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte