Rullet flankebøf med ost basilikum og tørret tomat

Rullet flankebøf med ost basilikum og tørret tomat

Denne opskrift har jeg fundet på Pinterest og oversat fra amerikansk. Lidt besværligt, men ikke umuligt at få lavet disse lækre bøffer. Flanke ligger jo i den billigere ende af kødpriser, men denne ret kan bestemt serveres som weekendmiddag. Hvis man har gæster og gerne vil servere pæne stykker, skal man kun regne med 3 personer til nedenstående mængde. Enderne bliver jo små - se billedet

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



Rullet Flankebøf bankes

Rullet Flankebøf ridses

Rullet Flankebøf med fyld

Rullet flanke med pinde isat

Rullet Flankebøf skåret ud

Rullet Flankebøf på panden

3-4 personer

Ingredienser


1 flanke ca 750 gr.

Groft salt+friskkværnet peber

Krydder-smøreost

Friske basilikumblade

tørrede tomater

olie+stegemargarine til stegning

grillspyd af træ eller lignende

Fremgangsmåde

Flanken lægges på et stykke vita-wrap på et skærebræt. Skær dybe riller i kødet som vist på billedet.

Læg et stykke vitawrap oven på kødet og bank det godt med for eksempel enden af et tykt glas. Nu er flanken blevet noget større.

Drys med groft salt og peber og smør et tyndt lag krydderost på. Jeg kom lige rigeligt på med det resultat, at det røg en del ud, da jeg rullede. Drys med basilikumblade og tørrede tomater efter temperament.

Rul flanken stramt fra den lille ende til højre på første billede nedenfor. Brug vitawrappen til hjælp, når du ruller.

Fjern vitawrappen og vend flanken, så du har slutenden mod dig. Nu stikkes pinde ind som vist på billedet. Sørg for at starte pinden i slut-enden, så den holdes fast.

Skær bøffer ved at skære ned mellen pindene.

Du kan godt snyde lidt og efterfylde med tørrede tomater og basilikum, hvis du synes, at nogen af bøfferne er blevet overset.

Bræk pindene kortere, så de er lettere at håndtere på panden. Se billedet foroven.

Steges 5 minutter på hver side på panden ved middeltemperatur i halvt olie, halvt margarine.

Retten kan serveres med:

Rødvinssovs,

Ovnbagte kartofler,

Rodfrugter fra ovnen

 

Af

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte