Fyldt kalkunbryst med basilikum og ost

Fyldt kalkunbryst med basilikum og ost

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



Kalkunbryst med basilikum og ostLukket fyldt kalkubryst med basilikum og ost

Bundet kalkubryst med basilikum og ost

4 personer

Ingredienser fyldt kalkunbryst:

1 kalkunbryst

100 gr. Flødeost natural (eller fetaost)

2 dl  friske grofthakkede basilikumblade

Salt, peber

Hvid bomuldsgarn

Tilbehør - se opskrifter ved at klikke på linkene:

Ovnstegte kartofler

Rucola salat med cherrytomater

Flødestuvede champignon

Fremgangsmåde fyldt kalkunbryst:

Skær kalkunbrystet op og fold det ud

Smør med ost. Jeg brugte flødeost, men næste gang vil jeg anvende feta, da det har en fastere konsistens.

Drys den hakkede basilikum over og fold kalkunbrystet sammen igen.

Bind med bomuldsgarn.

Brun kalkunbrystet på en pande på alle sider og læg det i et ildfast fad. Hæld lidt vand på panden og kog kort af. Hæld derefter en smule vædde i fadet.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader og steg ca 50 minutter - 80 grader med stegetermometer.

Lad kalkunbrystet trække lidt, når det kommer ud af ovnen, fjern bomuldsgarnet og skær det derefter i skiver.

Af

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte