Farsbrød af oksefars i butterdej

Farsbrød af oksefars i butterdej



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



Ingredienser farsbrød:

500 gr. oksefars

Et glas champignon

1 stort løg

2 fed hvidløg

10 oliven

2 æg

3 spsk ketchup

1,5 tsk salt

Peber

1/2 tsk merian eller rosmarin

2 spsk mel

1 stor pakke butterdej

Fremgangsmåde farsbrød: 

Hak hvidløg, løg, champignon og oliven.

Slå æggene ud i en skål (gem ca. 1 spsk. til pensling), bland æg med de hakkede grøntsager, mel, ketchup og krydderier. Rør det godt sammen. Kom farsen i og rør godt igennem.

Rul butterdejen ud og læg farsblandingen midt på pladen i et langt ”brød”. Fold dejen omkring brødet og pensl butterdejen med æg.

190 grader i ca. 1 time.

Tilbehør farbrødet kan være

ovnstegte kartofler

whiskeysauce

salat.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte