Grydestegt kalkunlår med frisk pasta og tomatsovs

Grydestegt kalkunlår med frisk pasta og tomatsovs

Prøv at grydestege dine kalkunlår. Det er let og smager fantastisk lækkert



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

2 personer

Ingredienser

kalkunlår

1 stort løg

2 fed hvidløg

1 glas champignon eller endnu bedre friske

1 dåse hakkede tomater

Tørret chili efter behov

2 laurbærblade

2-3 spsk ketchup

salt, peber

Olie, stegemargarine til bruning

lidt madlavningsfløde

Fremgangsmåde:

Brun kalkunlårene i halvt olie og halvt stegemargarine i en god gryde, hvor begge lår kan ligge.

Tag lårene op og rengør gryden, hvis stegefedtet er for mørkt og snavset.

Svits herefter de skiveskårede løg, de hakkede hvidløg og champignon (gem vædden).

Læg lårene tilbage i gryden og tilsæt vædden fra champignonerne, de hakkede tomater og 2 spsk ketchup.

Tilsæt vand, så lårene er næsten dækkede, tilsæt laubærblade og smag til med salt, peber og chili

Når vandet koger, skummes af.

Lad nu det hele koge en time. Vend lårene engang i mellem.

Tag lårene op og pak dem ind i folie, mens du laver sovsen færdig.

Tilsæt lidt fløde, evt 1 spsk ketchup mere, og smag endeligt med salt, peber og evt mere chili.

Jævn evt med lidt  maizina jævner.

Serveres ved frisk pasta og savoykål med saltede mandler.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte