Bacon og champignon i actifry

 Actifry müsli

Stegeos er noget af de værste for mine astmalunger, og specielt kan stegning af bacon være generende. Til påskefrokost i går fandt jeg på at stege både bacon og champignon i actifry'en.
Jeg tog desværre ikke tid på processen, men jeg kiggede til det nogen gange undervejs for at se, hvormår det var klar.
Jeg brunede bacon og champignon hver for sig.
Baconskiverne blev klippet over én gang inden stegning.
Jeg stegte 2 pakker samntidig i maskinen.

 

Læs nyhederne på Lene's blog

Elsker du bøger? Se mine anmeldelser her! 






 

 Ingredienser
 

2 pakker bacon

2 glas champignon - hæld væsken fra.

 Fremgangsmåde

Hæld væsken fra champignonerne.

Klip bacon over én gang.

Champignon og bacon steges hver for sig.

Bacon køres uden fedtstof og champignon med 1/2 ske olie.

 

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte