Fredrik Backman - Britt-Marie var her - 2014


Britt-Marie-var-her
Udgivet: 31-10-2014

 

 


Køb bogen online her  

 

Beskrivelse - Fredrik Backman - Britt-Marie var her

Nogle gange sker der noget i livet, som gør, at man starter forfra. For Britt-Marie på 63 år var det en mand, som efter 40 års ægteskab valgte at være sammen med en anden kvinde. Om hun ville det eller ej, så var det i hvert fald hendes startskud til et nyt liv. "Britt-Marie var her!" er historien om, hvordan man i en sen alder bliver inviteret ud i den virkelige verden igen. 

I "Britt-Marie var her!" kan du læse, hvordan Britt-Marie tackler at flytte til den lille flække, Borg og hertil, hvordan hun håndterer, at byens fodboldhold er det eneste, der er tilbage i byen.

 

Anbefaling - Fredrik Backman - Britt-Marie var her

Spot on min yndlingshumor. Ville sådan ønske, jeg kunne skrive sådan, men jeg må nøjes med at grine af det - nyde sætningerne. Autist med OCD - Det må vel være noget nær den diagnose – hovedpersonen har - eller i hvert fald uselvstændig og uerfaren med livet som minimum. Britt-Marie skal ud på sit livs første job i udkantslandet, Fordi hun har forladt sin utro mand. På sin vej møder hun mange fantastiske personligheder. Meeeen….selvom plottet er godt, synes jeg, historien går skævt til sidst. Jeg tabte interessen for bogen, og synes ikke slutningen hang sammen med tonen i resten af bogen. Ærgerligt. -Lene

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte