Jørn Laursen - Pælebjerget - 2014


Jørgen Lausen -  PælebjergetUdgivet: 05-12-2014

 


 

 

Beskrivelse - Jørn Laursen - Pælebjerget

Tre søskende mødes i deres forældres lejlighed i Virum. Lejligheden er solgt, boet skal ryddes, og på en hylde står farens bærbare. Det er alt, hvad deres forældre har efterladt, efter de tragisk omkom under en sejlferie i Sydspanien.

Heidi, familiens adoptivdatter, tager computeren med hjem og erfarer, at den indeholder hemmeligheder af en dimension, hun aldrig havde forventet af sin far. Hun går derfor i gang med et efterforskningsarbejde, der fører hende rundt i provinsen i fodsporene på farens forretningsrejser. Snart skal to søskende, der ikke har kendt til hinandens eksistens, mødes ved Pælebjerget, et højdepunkt, hvor der historisk har udspillet sig dramaer. Og det bliver starten på en utraditionel rejse, hvor to meget forskellige kulturer støder sammen.    

Anbefaling - Jørn Laursen - Pælebjerget

Handlingen er for så vidt fin. Men bogen er bygget op I jeg-fortælle-stil, og efter min mening er de tankespind, der gøres af samtlige personer, ikke naturlige. De laver alle dybdegående analyser af sig selv og deres omgivelser, og jeg synes ikke, det fungerer. Desuden skal vi høre alles mening om de forskellige situationer, hvilket gør, at bogen bliver langtrukken. Og hvorfor I alverden den slutning? Den gør da ikke bogen bedre?!?


Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

-Lene

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte