Lucinda Riley - Pigen på klippen - 2013


Udgivet: 18.06.2013Køb bogen online her

 

 

Beskrivelse - Lucinda Riley - Pigen på klippen

Granias hjerte er blevet knust på mere end en måde, og da hun tager flugten  fra New York hjem til der hvor hun er vokset op i Irland, kommer der til at ske store ting og sager.

Grania møder den unge pige Aurora, som kommer til at ændre hendes liv for bestandig. Historien om Auroras liv og familie udfolder sig og strækker sig helt tilbage til 1. Verdenskrig.

“Pigen på klippen” er en fantastisk familiekrønike om kærlighed, forhold, krig, hævn og savn. Det er en bog, der handler om livets pudsige sammentræf og de små ting, der betyder noget.

“Pigen på klippen” er skrevet af Lucinda Riley og er både imponerende og tankevækkende.
 

Anbefaling - Lucinda Riley - Pigen på klippen

Hvor dumt! Vågnede 4.30 i morges og skulle på toilettet, og bagefter MÅTTE jeg lige læse et par sider mere i denne skønne eventyrbog, jeg var i gang med.

Og nu...…ja, nu er jeg træt, for klokken blev over 6, inden jeg måtte tvinge mig selv til at prøve at sove lidt igen. Det er blevet formiddag, og eventyret er desværre slut. Må bestemt se efter, om Lucinda Riley har skrevet flere bøger.

"Pigen på klippen" er smukt bygget op med historier i historien, elegante spring i tid, og til sidst hænger det hele sammen.

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

Af

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte