Dan Brown - Det forsvundne tegn - 2009


 

Udgivet: 16-11-2009Køb bogen online her

 

Beskrivelse af Det forsvundne tegn af Dan Brown

 

Ingenting er nogensinde, som det umiddelbart ser ud til i Dan Browns bøger.

Denne bogs handling løber over en periode på 12 timer, og nysgerrigheden vil blive pirret fra første side, mens man følger Robert Langdon gennem en mesterlig udført og overraskende handling. Det forsvundne tegn er fuld af overraskelser.
 
Symbolforskeren Robert Langdon får en invitation til  en foredrag i Capitol i  Washington fra hans gamle ven og mentor Peter Solomon. Peter besidder en af de højeste grader indenfor Frimurerordenen, og Robert Langdon har derfor ingen grund til at ane uråd. I virkeligheden er Peter Solomon blevet kidnappet af den mystiske og grusomme Mal’akh, som er ude efter frimurernes ultimative hemmelighed - en hemmelighed, som angiveligt skal ligge begravet et sted i Washington og være kilden til menneskehedens genopdagelse af gammel, glemt visdom.
Symbolforskeren Robert Langdon jagter nu frimurernes skjulte skat, der er et hemmeligt ord, der kan give menneskeheden uanede kræfter.

Anbefalinger af det forsvundne tegn af Danbrown

Dan Brown er måske ikke en bedre forfatter end så mange af de andre, og specielt er hans personskildringer temmelig stereotype og entydige, men til gengæld er hans plot og intrige på sit helt eget plan. Man fornemmer tydeligt, at der ligger et enormt researcharbejde bag romanens handling, og beskrivelserne af de mange interessante bygninger i Washington er i den grad fascinerende.
 
Som spændingsskaber kan Dan Brown også nogle ting, som andre ville misunde ham, og metoden med at lade hvert af de mange kapitler slutte med en ”cliffhanger” er med til at skabe den helt store læsefornøjelse.
Om man så tror på alle de mange teorier og budskabet i romanen, er naturligvis en trossag, men Dan Brown leverer sin vare på en særdeles overbevisende facon, og som læser får man i hvert fald nogle timers nervepirrende og åndeløs flugt fra hverdagen.
-Litteratursiden.dk

 

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte