Morten Hesseldahl - Natten er lige begyndt - 2009


 

Udgivet: 19-05-2009Køb bogen online her

 

Forlagets beskrivelse af Natten er lige begyndt

En kølig decemberaften i Colombias bjerge kidnapper oprørsbevægelsen FARC en ung dansker. Snart efter stilles hans arbejdsgiver, en stor dansk entreprenørvirksomhed, over for et krav om en løsesum i millionklassen.

Kidnapningen sætter en kædereaktion i gang, og virksomhedens direktør må ud i tvivlsomme manøvrer for at redde sit livsværk. Samtidig blander en bodybuildet storinvestor med tætte forbindelser til de colombianske narkokarteller sig i sagen, og situationen udvikler sig fare­truende.

Det gælder også for en lille gruppe aktivister, der erfarer, at overgangen fra teori til praksis kan være skæbnesvanger. Og at overlevelse i et snedækket København ikke bare er et spørgsmål om at have de rigtige meninger, men om basale instinkter.
Natten er lige begyndt er en spændingsroman om konfrontationen mellem kynisme og idealisme, og om alt det, der kommer i klemme, når normale hensyn tilsidesættes, og alle går efter den store gevinst.

Anmeldelser

Natten er lige begyndt er både en højeffektiv spændingshistorie og en tankevækkende samtidskommentar ... Morten Hesseldahl gjorde det blændende godt i Drager over Kabul i 2007. Også ?Natten er lige begyndt? er dansk spænding i særklasse.

-Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

 

 ... udsøgt skrevet, udtænkt, castet og plottet.

-Anne Sophia Hermansen, Fyens Stiftstidende

 Af
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte