Jussi Adler-Olsen - Liv for liv - 2011


 

Udgivet: 20.06.2011 Køb bogen online her

 

Beskrivelse Liv for liv

Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv.  Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning.  Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles for historierne er naturligvis, at de har et spændingsplot. Det, der i øvrigt gør samlingen unik, er, at såvel forfattere som forhandlere og forlag har valgt at donere en del overskuddet fra salget af bogen til Dansk Flygtningehjælp

Anmeldelser af Liv for liv

"Det sprudler og swinger fra drevne krimiforfattere [...] Alt i alt velgjort velgørenhed med humor, gru og fine plot. Oplagt som værtindegave til sommerhusbesøg og som overskueligt læsestof på rejsen, på stranden eller i regnvejr."
4 stjerner i Ekstra-Bladet 

"Fint nok og hermed anbefalet varmt."
- Fire hjerter i Politiken

"Kan absolut anbefales som ferie-læsning, og så endda med den tilfredsstillende følelse af det indirekte bidrag til en god sag ved at have købt bogen."
- Fire stjerner i Jyllands-Posten

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte