Dean R. Koontz - Hvad natten skjuler - 2011
Udgivet: 18.10.2011Køb bogen online her

 

Beskrivelse af Hvad natten skjuler af Dean Koontz

Med "Hvad natten skjuler" er Dean Koontz tilbage med en spøgelsesthriller, der både i styrke og hårrejsende suspense er ud over det sædvanlige. Fire familier bliver på brutal vis myrdet i en lille by. Blodorgiet får først en ende, da morderen selv bliver dræbt af den fjortenårige John Calvino. To årtier senere er der igen nogen, der myrder familier ved at genskabe de bestialske mord. Som politibetjent er John en fornuftens mand, der holder sig til kolde fakta. Men en usædvanlig oplevelse overbeviser ham om, at døden måske ikke altid er en enkeltbillet, og at de døde sommetider godt kan vende tilbage.

John Calvino er kriminalbetjent, far til 3 og lykkeligt gift. Som teenager mistede han sin familie til en bestialsk morder, og nu, 20 år efter, bliver de makabre mord kopieret. Johns børn oplever sære og uhyggelige ting, og den uhyggelige, for længst afdøde morders værk står for fuldbyrdelse.

Anmeldelser af Hvad natten skjuler af Dean Koontz

Gysets mester Dean Koontz serverer atter en hårrejsende og nervepirende thriller, man som læser ikke glemmer lige med det samme.
-Krimi-Cirklen 
 
Koontz har med ‘Hvad natten skjuler’ skrevet en horror-roman, der nemt lever op til standarten i hans mange forrige udgivelser. Bogen er hele vejen igennem præget af et meget dystert sprog, og jeg får et billede i hovedet af Dean Koontz der sidder i et mørkt, støvet tårnværelse og med pen og blæk skriver manuskriptet til ‘Hvad natten skjuler’ ned på slidt pergament. Og med selvsamme pen får han prikket til hele ens følelsesregister igennem bogens knap 400 sider – han gav mig både smil på læben, våde øjne og et par gange lyst til at stikke en finger i halsen.
-Kulturforunge.dk

Af

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte