Jussi Adler-Olsen - Kvinden i buret - 2007


 

Udgivet: 2007Køb bogen online her

 

Handlingen i Kvinden i buret

En smuk vinterdag forsvinder den unge fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne kaster sig grådigt over historien, og overskrifterne gætter på alt fra selvmord, mord, en tragisk ulykke og kidnapning til frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstilet eftersøgning i gang – men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden. Først da den utraditionelle og hårdt prøvede vicekriminalkommissær Carl Mørck sættes i spidsen for Afdeling Q, sker der et afgørende skred i efterforskningen. Og snart er Carl Mørck og hans assistent Hafez el-Assad på sporet af en hensynsløs forbryder, som har lagt en hel afsindig plan.

Kvinden i buret tog de danske læsere med storm, og også på filmselskaberne fik man øjnene op for potentialet i den danske forfatters nye krimithrillerserie. Zentropa vandt kampen om filmrettighederne, og der arbejdes nu på en filmatisering af romanen.

Også i udlandet får de i fremtiden glæde af Jussi Adler-Olsens krimithrillere. Kvinden i buret om den forsvundne folketingspolitiker Merete Lynggaard udgives i Norge og Tyskland i efteråret 2009.


Anbefalinger

”Jussi Adler-Olsens skildring af livet i buret er simpelthen åndenødsfremkaldende helt frem til den spektakulære slutning – grænseoverskridende.”
- Weekendavisen

”Stephen King møder Anna Pihl.”
- Berlingske Tidende

”Jussi Adler-Olsen har bragt velkommen ny energi ind i en ellers noget klaustrofobisk og kliché-plaget dansk krimipraksis.”
- Jyllands-Posten

”Romanen er konstant underholdende. Grusom beskrivelse af en kvindes mareridt.”
- Ekstra Bladet

Bogen er filmatiseret

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte