Jo Nesbø - Genfærd - 2011


 

Udgivet: 10.10.2011

 Køb bogen online her

 

Beskrivelse af Genfærd - Jo Nesbø

Efter at have opholdt sig tre år i Hong Kong, vender Harry Hole hjem til Oslo, i fin form og nu uden alkoholproblemer. Hans ekskæreste Rakels 18-årige søn, Oleg, er anklaget for et narkorelateret drab, men Hole, som har været som en far for Oleg, er overbevist om at sagen ikke er så ligetil, som politiet siger. Han indleder derfor sin egen opklaring i Oslo, som virker helt forandret, siden han var her sidst. Det er en vanskelig og farefuld opgave for Harry og umiddelbart virker den også umulig at løse.

Om forfatteren Jo nesbø

Jo Nesbø er født i 1960 og er norsk journalist, musiker og civiløkonom.

Nesbø er i Danmark mest kendt for sin serie på ni kriminalromaner om den norske politimand Harry Hole. I sit hjemland er han lige så kendt som frontfigur i bandet Di Derre (dem dér)

Anmeldelser af Genfærd - Jo Nesbø

Jo Nesbø har vel aldrig haft bedre greb om sit stof og fortalt sin historie med en så sikker stilfornemmelse. Man sidder og nyder hårdkogt-ironiske formuleringer, der ikke kunne have været leveret bedre af Hammett og Chandler dengang derovre i Californiens onde gader. Krimi-plottet byder på det ene frydefuldt-neglebidende drej og vrid efter det andet. Men det bedste er historiens udfoldelse til klassiske græske tragedie-dimensioner.
- Seks stjerner i Jyllands-Posten

Genfærd må være årets krimi. Der er ingen over eller ved siden af Jo Nesbø i skandinavisk krimilitteratur.
- Weekendavisen

Nesbø (er) sikkert Skandinaviens største plot- og intrigemager, den mest vidende og mest researchende krimiforfatter. Visse/mange danske krimiforfattere skulle tage enetimer hos ham i thrillerens plot og stringente sammenhængskraft.
- Fire hjerter i Politiken

Det er Nesbø & Hole, som det skal være i denne niende bog i serien: En vulkan af menneskeligt drama, fra de smukkeste til de styggeste følelser, der driver handlingen frem med alt, hvad der skal til for at rive os gennem hele den blodige vej, der måske kan føre til sandhed, retfærdighed og en lykkelig fremtid for Harry og hans livs kærlighed.
- Seks stjerner i Ekstra Bladet

En fantastisk krimiserie

 

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte