Børnebøger Lix 31-35

 

casanova 

 Hugo og Bertil holder til i en vogn på en campingplads ved Jyllingevej og hutler sig igennem med småjobs og fiduser. Ved et omhyggeligt forberedt kup, som dog delvis mislykkes, får de fat i en velhavende italiensk herres mappe. Derved får de for alvor ørerne i maskinen, for mappen indeholder papirer, der er uhyre vigtige for Camorraen i Napoli. Nogle af de mest grimme drenge fra Italien og USA.

 LIX 31


 

 

Det er ikke med vilje, at Dina er havnet i Dunarks Dragegård. Hun har ikke spor lyst til at spille helt. Faktisk er det hendes højeste ønske at være en ganske almindelig pige og måske få nogle ganske almindelige venner. Men det går ikke, når man er Skammerens datter og har øjne, ingen almindelige mennesker tør se ind i.

LIX 31


Intergalaktisk eventyr (Rummets detektiver, nr. 2)

Xander, Georg, Jeanne og Sigrid er tilbage i 7. klasse på Tvegaardskolen. De er trætte, fortumlede og usikre på om deres oplevelser med hidsige robotter, blodtørstige Daggerrotter og rumrejsende væsener har været virkelighed eller mareridt. Midt i morgensamlingen dukker tvillingerne Robert og Tammie fra fremtiden atter op, skarpt forfulgt af en rasende Timecop.  Xander har fået fingre i en magisk Tidsbog, som måske kan hjælpe de seks venner på flugt, mens tiden ubønhørligt tæller ned til dommedag. Det bliver en hæsblæsende kamp mod uret, mens universets to bedste dusørjægere, Lord Greywood og Blade Bloodstorm, er lige i hælene på dem og alletiders største tidsrejsende, den nuttede, men farlige SaSaXavir.  Eventyret om Rummets Detektiver kan fortsætte.  Intergalaktisk Eventyr er anden bog i serien om Rummets Detektiver.

LIX 31 


 

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte