Børnebøger Lix 11-15


saga paa rideskole
 
Saga på rideskole begynder Saga at gå til ridning. Max er bange for heste og tør ikke være med på rideskolen. Saga driller ham, men må selv sande, at den første ridetur er voldsom. Hun bliver selv bange og må undskylde over for Max til sidst. Bøgerne handler om venskab og er herligt og humorfyldt illustreret

 

LIX 11

 

Køb bogen online her


 

 

 2.  bog i serien Scorpio, der handler om Theo, der er agent for en efterretningstjeneste. Historien er tæt forbundet med de mange actionfyldte farveillusttationer, som dermed giver en optimal støtte for læsningen.

LIX 11

Køb bogen online her


 

3. bog i serien Scorpio. Serien handler om Theo, der er agent for en efterretningstjeneste. Hans hemmelige identitet er Scorpio. Historien er tæt forbundet med de mange actionfyldte farveillustrationer,som dermed giver en optimal støtte for læsningen

LIX 11

Køb bogen online her


 

 HISTORIER OM HESTE

 

Du kan blandt andre møde Emma, som skal til prøve med sin hest, men den vil hellere rulle sig i vandet end vise sig for dommeren. Du skal også hilse på Filur, som er med til by-fest og blander sig ved kaste-boden, og hingsten Andi, som bliver forelsket. Der er også en spændende historie om hesten Siri, der falder gennem isen, og en historie om Maja, der tror hun ser en spøgelses-hest med otte ben. endelig er der Lotte, som har en hest, der bliver sur over, at Lotte skal lave lektier, og Elisa, som kun har ét fødselsdags-ønske: en hest.

lix 11.3

Køb bogen online her


 

 

Krimi. Ude i mosen finder Tim og hans hund Pip et lig, der har fået skåret halsen over. En mystisk person befinder sig i området,og pludselig er Tim i fare.

LIX 12

Køb bogen online her


 

Ponypigen Elina, skal starte i 2. klasse og skal endelig begynde at gå til ridning sammen med hendes veninder, på den hyggelige rideskole i Broby, som drives af Inger - som bare er verdens bedste ridelærer!

(LIX 11) LUS 13

Køb bogen online her


 

Max er i lære som troldmand og kan ikke vente med at komme til at trylle. Da han en dag er alene hjemme, forsøger han sig. Og alt går godt ... lige til han finder ud af, at han ikke kan stoppe det igen. Nu har han store problemer.

LIX 13.9

Køb bogen online her


 

 ”Et nyt liv” handler om 15-årige Thomas, der bliver mobbet i skolen. Efter farens selvmord for et par år siden er livet blevet svært. Han har problemer i skolen og problemer derhjemme, men han forsøger at finde trøst i Michael Strunges digtning, der udtrykker samme oprørstrang, som Thomas selv føler. Da han skal flytte til Ribe sammen med sin mor, tager han en beslutning: Han vil skabe sig en ny identitet, et nyt liv. Han vil ikke længere være den, det går ud over.
 
LIX 14

 

Køb bogen online her


Festen
 
Der er fest i Teos klasse. Alle skal med, også smukke Vika. Men ikke Teo. Han er en taber, ingen gider være venner med. Han skal bare hente øl til sin far i Brugsen. Men så møder han slænget.
Der er en, der flår posen ud af hans greb. Vika! Hun løber hen til Viggo og åbner  posen. Så hiver hun den ene sixpack op, så alle kan se den."sådan, Teo!" siger Viggo.V iggo griner til Teo og dunker ham i ryggen. "Det havde jeg sgu ikke troet om dig, Du kan følges med os."
 
Lix 15

 

Køb bogen online her


 

Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Online-mode.dk
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
Fin magnettavle med figurer 149,- kr
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte